canal grande venetievenetie-carnavalvenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marcovenetiepiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marco-winter

Klassieke muziek

Liefhebbers van klassieke muziek moeten tijdens een verblijf in†VenetiŽ vooral leten op de aankondigingen bij de vele kerken en scuole. Hier worden schitterende uitvoeringen gegeven, in een unieke omgeving!

Venetie_uitgaan-klassiek.jpgDe belangrijkste podia zijn de kerk Santa Maria Gloriosa dei Frai en de scuole van San Rocco en San Teodoro, maar laat je verrassen door het enorme aanbod als je door de stad wandelt. Zelfs uit de kleinste kerkjes klinken regelmatig de schitterendste noten!

Venezia News
Hoewel er online geen duidelijk overzicht is met alle concerten, wordt veel wel aangekondigd in het magazine Venezia News, dat elke maand verschijnt. Het biedt een overzicht van alle activiteiten in die maand, zowel in het Italiaans als in het Engels

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.