venetie-piazza-san-marcovenetie-carnavalpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marco-wintervenetievenetie-gondelscanal grande venetie

Belvilla - Vakantiehuizen in Veneto

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. Ook in de buurt van Venetië kun je kiezen uit een breed assortiment vakantiehuizen; laat je inspireren door de vakantiethema’s of gebruik de uitgebreide zoekfunctie om het vakantiehuis te vinden dat bij je past!

Van villa met zwembad en charmante boerderij tot luxe groepshuis, Belvilla heeft het allemaal.

Bekijk hier het aanbod van Belvilla in Venetië en omgeving

De redactie van Venetië-Nu tipt alvast drie vakantiehuizen uit het aanbod van Belvilla:

Venetie_villa-Vigna-Contarena.jpgVilla Este
Deze villa is gebowud in de zestiende eeuw en ligt in het dorp Este, op slechts 200 meter van het aantrekkelijke historische centrum. De begane grond van deze schitterende villa is onderverdeeld in twee onafhankelijke appartementen. De eerste etage van dit historische gebouw is gedecoreerd met fresco's en antieke meubels en kan gehuurd worden voor feesten en evenementen zoals huwelijken, en conferenties. Rond de villa is een park aangelegd van 6000 vierkante meter, met een historische tuin, die ter beschikking staat van de gasten en waar je heerlijk van de rust kunt genieten.

Boek nu je verblijf bij Villa Este

Venetie_villa-Village-Albarella.jpgVillage Albarella
Het eiland Albarella, oftewel Isola di Albarella, ligt in de golf van Venetië en maakt deel uit van het natuurpark rondom de Podelta. Het hele eiland en alle wateroppervlaktes zijn beschermd natuurgebied. Het eiland is ca. 528 hectare groot, 5 kilometer lang en 1,5 kilometer breed. Het vormt één groot vakantiepark met twee hotels en 500 accommodaties in de vorm van appartementen, vakantiehuizen en een villa.

Ook zijn er 35 winkels, van apotheek tot supermarkt, 12 verschillende sportscholen, waar je wegwijs gemaakt wordt in maar liefst 20 verschillende sporten, een 18-holes golfbaan aangelegd door de bekende architect Harris direct aan de kust, een met een blauwe vlag gekwalificeerde jachthaven met met 455 aanlegplaatsen voor boten van 6 tot 25 meter, vier zwembaden, een arts en 24/7 bewaking. Dit is slechts een kleine opsomming van alles dat Albarella te bieden heeft.

Boek nu je verblijf bij Village Albarella

Venetie_villa-Cottagegte.jpgLaguna-Jesolo
Een prachtig gerenoveerd vakantiehuis aan de lagune van Venetië, met in totaal vijf appartementen. De accommodatie is modern ingericht (met o.a. satelliet TV, vaatwas- en wasmachine) maar heeft toch een typische lokale uitstraling vanwege de stijl van de dak, de open haard, de stenen vloer etc. Er is een tuin met zwembad.

De ligging is uniek: rustig maar toch op slechts 10 km. rijden van het mondaine en toeristische Jesolo (stranden, disco's, bars, restaurants, golf etc.). Het huis ligt aan het water van de lagune en het centrum van Venetië is via het water bereikbaar (op 19 km afstand). Men kan het bootje van de eigenaar huren (van tevoren aan te vragen, prijs op aanvraag, geen vaarbewijs nodig) of een eigen boot meenemen (aanlegplaats vooraf aan te vragen). Venetië is verder tevens bereikbaar per openbare lijnboot; de stop en ticketverkooppunt is in Jesolo. 

Boek nu je verblijf bij Laguna in Jesolo 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over Venetië